Odjavite se od naših sklopov novic

Vnesite svoj e-naslov:

powered by phpList

Arnes Informator: Varujemo vaše osebne podatke

S potrditvijo prijave na Arnes Informator nam dovoljujete, da vam mesečno na vaš e-mail pošljemo e-novice o Arnesovih storitvah, pomembnih dogodkih, konferencah in srečanjih, varnosti na internetu, pozornost pa namenjamo tudi izobraževanju in tehnologiji.

Arnes Informator pošilja javni zavod Arnes, Akademska in raziskovalna mreža Slovenije. Nahajamo se na naslovu Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana. Kontaktirate nas lahko na naslovu info@arnes.si.

E-naslov bomo uporabljali in hranili za namen obveščanja o storitvah Arnesa in skrbno varovali kot predpisuje evropska zakonodaja. Vašega e-naslova ne bomo posredovali tretjim osebam, uporabljal ga bo samo Arnes za potrebe pošiljanja obvestil. Za pošiljanje novic uporabljamo platformo php.List, s katero upravlja Arnes. Vaš e-naslov bomo hranili toliko časa, kolikor bo trajalo obveščanje z Arnes Informatorjem. Za vsakega naročnika Arnes Informatorja beležimo naslednje informacije: elektronski naslov, podatek o odprtju posamezne izdaje novičnika in klike na posamezne povezave znotraj posamezne izdaje obvestila. Soglasje lahko kadarkoli prekličete (na dnu vsakega sporočila je na voljo povezava do odjave). Ko se boste odjavili, bomo vaš e-naslov z vsemi informacijami v bazi izbrisali. Svojo privolitev lahko kadarkoli umaknete oz. prekličete.