Izpolnite obrazec in se prijavite na novice SLING za pomoč pri uporabi tehnologij HPC in HDPA ter bodite obveščeni o izvedbi različnih dogodkov in izobraževanj.

* Obvezno polje
   Odjava
powered by phpList

SLING - kompetenčni center: Varujemo vaše osebne podatke

S potrditvijo prijave nam dovoljujete, da vam na vaš e-mail pošljemo e-novice povezane z delom SLING - kompetenčnega centra.

Obvestila o SLING - kompetenčnem centru pošilja javni zavod Arnes, Akademska in raziskovalna mreža Slovenije. Nahajamo se na naslovu Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana. Kontaktirate nas lahko na naslovu info@arnes.si.

E-naslov bomo uporabljali in hranili za namen obveščanja o delu SLING - kompetenčnega centra in skrbno varovali kot predpisuje evropska zakonodaja. Vašega e-naslova ne bomo posredovali tretjim osebam, uporabljal ga bo samo Arnes za potrebe pošiljanja obvestil. Za pošiljanje novic uporabljamo platformo php.List, s katero upravlja Arnes. Vaš e-naslov bomo hranili toliko časa, kolikor bo trajalo obveščanje o SLING - kompetenčnem center. Za vsakega naročnika obvestil o dogodkih beležimo naslednje informacije: elektronski naslov, podatek o odprtju posamezne izdaje novičnika in klike na posamezne povezave znotraj posamezne izdaje obvestila. Soglasje lahko kadarkoli prekličete (na dnu vsakega sporočila je na voljo povezava do odjave). Ko se boste odjavili, bomo vaš e-naslov z vsemi informacijami v bazi izbrisali. Svojo privolitev lahko kadarkoli umaknete oz. prekličete.