Izpolnite obrazec in se prijavite na obvestila o Arnesovih dogodkih in konferenci Mreža znanja.

* Obvezno polje
Elektronski naslov *Odjava

powered by phpList

Mreža znanja: Varujemo vaše osebne podatke

Po 25. maju 2018 bodo začela veljati strožja pravila o varstvu osebnih podatkov, ki bodo posameznikom dala večjo moč in več nadzora. Zato bomo potrebovali vaše dovoljenje, da vam še naprej pošiljamo obvestila o Arnesovih dogodkih.

S potrditvijo prijave nam dovoljujete, da vam na vaš e-mail pošljemo e-novice o Arnesovih dogodkih, konferencah in srečanjih.

Obvestila o dogodkih pošilja javni zavod Arnes, Akademska in raziskovalna mreža Slovenije. Nahajamo se na naslovu Tehnološki park 18, 1000 Ljubljana. Kontaktirate nas lahko na naslovu info@arnes.si.

E-naslov bomo uporabljali in hranili za namen obveščanja o Arnesovih dogodkih in skrbno varovali kot predpisuje evropska zakonodaja. Vašega e-naslova ne bomo posredovali tretjim osebam, uporabljal ga bo samo Arnes za potrebe pošiljanja obvestil. Za pošiljanje novic uporabljamo platformo php.List, s katero upravlja Arnes. Vaš e-naslov bomo hranili toliko časa, kolikor bo trajalo obveščanje o Arnesovih dogodkih. Za vsakega naročnika obvestil o dogodkih beležimo naslednje informacije: elektronski naslov, podatek o odprtju posamezne izdaje novičnika in klike na posamezne povezave znotraj posamezne izdaje obvestila. Soglasje lahko kadarkoli prekličete (na dnu vsakega sporočila je na voljo povezava do odjave). Ko se boste odjavili, bomo vaš e-naslov z vsemi informacijami v bazi izbrisali. Če do 25. maja 2018 ne potrdite, da se strinjate z uporabo vašega e-naslova, ga bomo po tem roku izbrisali. Svojo privolitev lahko kadarkoli umaknete oz. prekličete.